LOOK AT US

“Krachten bundelen voor een betere wereld”

Twee vrouwen met een missie, zo zou je ons wel kunnen noemen. De missie om bij te dragen aan een betere wereld. Dat klinkt misschien groots of zweverig, maar we, Suzanne (publisher) en Sanny (ontwerpster en yogadocente) staan met beide benen op de grond. Een betere wereld begint toch echt bij jezelf. Het is eigenlijk heel eenvoudig: als jij lekker in je vel zit, straal je dit uit en heb je een positieve invloed op de mensen om je heen. Nou ja, eenvoudig, je moet er natuurlijk wel wat voor doen, naar jezelf durven kijken bijvoorbeeld.


Yoga

We zijn beiden ‘into yoga’ en de producten die we daar zien en ook zelf gebruiken, vonden we te "spiritueel", standaard en weinig inspirerend.
Dat kan anders! We zijn gaan brainstormen, onder andere over het ideale meditatiekussen, het mooiste rolkussen en originele tasjes voor mindfullnesskaarten. We hebben nog veel meer concrete ideeën, maar die volgen later. Natuurlijk zouden de producten eerlijk en duurzaam geproduceerd moeten worden.

Sakha

Het bleef niet bij enthousiast brainstormen. We bundelden onze visie, ervaringen en creativiteit en het label Sakha was geboren. Sakha betekent ‘vriend’ in het Sanskriet en slaat niet alleen op onze vriendschap, maar is tegelijkertijd een handreiking naar de mensen om ons heen. Niet alleen in Nederland, maar ook in India, waar we onze producten laten maken.